Nicole Smits is een gedreven professional met meer dan 12 jaar ervaring in de IT & internet branche. In haar rol als Projectmanager en consultant zal ze naast analyse, ontwerp en advies ook zorg dragen voor oplevering van een project conform de gemaakte afspraken, en als evangelist de uiteindelijke acceptatie van de nieuwe middelen ook proactief in de organisatie verankeren.

Nicole heeft uitgebreide ervaring in (business- en user) requirement analyse, project management, Informatie architectuur, usability design, en heeft zich bewezen als succesvol projectmanager en ScrumMaster.

De ambitie van Nicole is organisaties te ondersteunen bij het definiëren en implementeren van nieuwe en efficiëntere manieren van communicatie en samenwerken d.m.v. internet technologie, met een speciale focus op Sharepoint.

Wat doe ik allemaal? kijk maar eens bij Diensten.

Of download mijn CV in PDF formaat.

” Nicole’s briljantie zit hem in het gemak waarmee zij in staat is om in weinig tijd een probleem te doorgronden en dan de vertaling te maken naar een oplossing. Of het nu om een merk gaat, een portal of een concept. Ze is bovendien erg toegewijd aan de zaak en als persoon super om mee te werken.” December 29, 2007

Marco Van Hurne, strategy director, the people’s valley

Advertentie